بهترین کیفیت و کمیت در طرح توجیهی برای تولید

بهترین کیفیت و کمیت در طرح توجیهی برای تولید

بهترین کیفیت و کمیت در طرح توجیهی برای تولید

Blog Article

در طراحی بیزینس پلن باید از محصولات یا خدمات بهعنوان یکی از اجزای اصلی استفاده کنید. محصول شما باید چیزی باشد که بودن یا نبودن آن در جامعه تفاوت ایجاد و مشکلی را از مشتری برطرف کند؛ پس برای طراحی آن باید تسلط ویژهای بر نیاز مشتریتان داشته و بر توانمندیهای کارکنانتان در تولید و ارائه آن واقف باشید.

بازار هدف: مشتری شما کیست و چه تعداد از آنها در آنجا حضور دارند. به سرمایه گذاران تصویر روشنی از روند تفکر و درک بازار مصرف ارائه دهید.

یک طرح توجیهی رسمی به زبان انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، ... مبنایی برای پیشنهادهای مالی است. طرح توجیهی به سوالات سرمایه گذاران پاسخ می دهد: آیا به این محصول/خدمت نیاز است؟ پیش بینی های مالی چیست؟ استراتژی خروج شرکت چیست؟ در حالی که سرمایهگذاران معمولاً قبل از نگارش چک میخواهند شخصاً با شما ملاقات کنند، تقریباً در همه موارد، طرح توجیهی شما را نیز به طور کامل بررسی میکنند.

داده های رقیب به شما کمک می کند روندهای فعلی در صنعت هدف خود و پتانسیل رشد را بدانید. این جزئیات همچنین به سرمایه گذاران ثابت می کند که شما با این صنعت بسیار آشنا هستید.

به قول معروف میخواهند بداند که آخر داستان این بیزینس چه میزان فروش و چه میزان سود برایشان حاصل میشود.

این شناسایی نقش موثری در طراحی استراتژی فروش و بازاریابی دارد و مانع از اقدامات موازی با رقبا خواهد شد.

نقاط ضعف خود را پنهان نکنید اما بیش از حد آنها را برجسته نکنید. هر کسب و کاری نقاط ضعف نمونه طرح توجیهی کسب و کار خود را دارد، اما با پنهان کردن یا برجسته کردن بیش از حد آنها در طرح توجیهی، سرمایه گذار را از خود دور می کنید.

این بخش را به عنوان مجموعه ای از رزومه های کوچک در نظر بگیرید و رزومه های کامل را به طرح توجیهی خود اضافه کنید.

خلاصه مالی: معیارهای کلیدی مالی از جمله سود و زیان ، گردش پول ، ترازنامه و پیش بینی فروش شما.

اگر خلاصه اجرایی شما توجه خواننده را جلب نکند، آنها بیشتر مطالعه نخواهند کرد و علاقه آنها به کسب و کار شما تحریک نخواهد شد.

چرا گاهی بیزینس پلن شکست میخورد؟ حتی اگر یک بیزینس پلن خوب هم داشته باشید، باز هم ممکن است شرکتتان شکست بخورد؛ مخصوصا اگر که به برنامه خودتان هم پایبند نباشید! داشتنِ رهبری قوی با تمرکز بر برنامه، همیشه جواب میدهد.

چه اتفاقی باید بیفتد تا بتوانید به اهداف خود برسید؟ برای رسیدن به آنجا به چه منابعی نیاز دارید؟

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

در این بخش اهداف و معیارهای شما برای موفقیت در بازه زمانی مشخص و همچنین سؤالات یا چالش های احتمالی لیست شده است.

Report this page